Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Läs hela inlägget »
Det är inte lätt att förklara eller beskriva en känsla när alla bilder och intryck virvlar runt precis som när tidvattnet öronbedövande dundrade in i torsdags när jag står på Sandymouth Beach i Cornwall.
Att få bli så upprymd och lycklig att jag inte tänker på att det blåser 22 m/s i vindbyarna och regnet tidigare piskat mig i ansiktet och att i samma sekund som bilden blir tagen fylls gummistövlarna med vatten,det var det värt.

Jag älskar vatten i rörelse...det är så fängslade att se det komma svepande från olika håll och slå mot stenarna för att sen sakta rinna vidare...eller med kraft slå mot en klippvägg för att komma tillbaka med ännu mera kraft...eller stå vid en strandkant och höra hur stenarna rullar och sveper med vattnet...eller sitta vid en bäck där vattnet sakta glittrandes smiter iväg.

Vi gör olika resor...små som stora...korta som långa...hemma som borta...stanna upp en stund och njut för vi gör många fantastiska resor.
Läs hela inlägget »