En fantastisk resa

Det är inte lätt att förklara eller beskriva en känsla när alla bilder och intryck virvlar runt precis som när tidvattnet öronbedövande dundrade in i torsdags när jag står på Sandymouth Beach i Cornwall.
Att få bli så upprymd och lycklig att jag inte tänker på att det blåser 22 m/s i vindbyarna och regnet tidigare piskat mig i ansiktet och att i samma sekund som bilden blir tagen fylls gummistövlarna med vatten,det var det värt.

Jag älskar vatten i rörelse...det är så fängslade att se det komma svepande från olika håll och slå mot stenarna för att sen sakta rinna vidare...eller med kraft slå mot en klippvägg för att komma tillbaka med ännu mera kraft...eller stå vid en strandkant och höra hur stenarna rullar och sveper med vattnet...eller sitta vid en bäck där vattnet sakta glittrandes smiter iväg.

Vi gör olika resor...små som stora...korta som långa...hemma som borta...stanna upp en stund och njut för vi gör många fantastiska resor.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lena » En fantastisk resa:  ”Cornwall, det måste vara ett fantastiskt ställe om man gillar vatten i rörelse o..”

  • Buffan Walter » En fantastisk resa:  ”Fantastisk bild och berättelse...ser fram emot mer såklart :)”

  • Lotta L » En fantastisk resa:  ”Duhar haft en fin resa ser jag. Att. Vara på nya platser är spännande, det krävs..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-